Το μεγαλύτερο festival της Reggae στον κόσμο, ταξιδεύει από την Ισπανία στην Αθήνα

 


Το μεγαλύτερο festival της Reggae στον κόσμο, ταξιδεύει από την Ισπανία στην Αθήνα και το μαγαζί ορόσημο της Ελληνικής Reggae, Red Sea και συστήνεται στο Ελληνικό κοινό, στο πρώτο και μοναδικό Rototom Sunsplash launch party στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων!
Καλεσμένος μας ο εξαιρετικός Ισπανός Reggae τραγουδιστής LASAI για ένα μοναδικό live PA show, που συναντά την Anna Mystic, τον Blend Mishkin με τον BnC στο mic, τους εκρηκτικούς SKG's Dub Alliance και τον Selector Nesta, καλύπτοντας όλα τα στυλ και εκφράσεις της Reggae!
Το Rototom Sunsplash, αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη γιορτή της παγκόσμιας Reggae, που ξεκίνησε πριν 29 χρόνια από την επαρχεία του Friuli στην Ιταλία από όπου εκδιώχθηκε από την Ιταλική κυβέρνηση και την αστυνομία. Τελικά, μεταφέρθηκε και γιγαντώθηκε στην Ισπανική πόλη Benicassim, όπου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Με 8 stages αλλά και 14 διαφορετικούς χώρους με παράλληλες δράσεις, συναντάς από τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, μέχρι τους πιο ανερχόμενους, σε μια 7μερη Reggae γιορτή, που προσελκύει κάθε χρόνο σχεδόν 250.000 ανθρώπους από όλο τον πλανήτη.
Φέτος το Φεστιβάλ λαμβάνει χώρα, για 27η χρονιά από τις 16 έως τις 22 Αυγούστου, στο ίδιο μέρος και σας προσκαλούμε να πάρετε μια γεύση στις 28 Mαίου στο Red Sea Reggae House.
Ηδη τα πρώτα ονόματα ανακοινώθηκαν:
Barrington Lev
Julian Marley & The Uprising
Koffee
Alborosie & The Shengen Clan
Aza Lineage & The High Tide Band
Captain Accident
Carroll Thompson
Champian
Constant Jammin
Droop Lion
Freddie Krueger
Hempress Sativa
Inna De Yard
OBF Sound System ft. Charlie P, Sr. Wilson, Belen Natali & Junior Roy
Iqulah Rastafari
Jahsta & Conscious Vibes Band
La Dame Blanche
Marcus Gad & Tribe
Mark Foggo
Morodo & Okoumé Lions
Mr T-Bone
Natiruts
Natty
Nkulee Dube & The Higher Power
Rock A Shacka
Soom T & The Stone Monks
Sumerr & One Xe Band
Sweet Barrio
The Dualers
Warrior Sound
Αγοράστε εισιτήριο για το festival εδώ / Buy your Rototom Festival Ticket here: https://rototomsunsplash.com/en/tickets/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια