Οι δυο παραγωγοί και Djs που σαρώνουν στην Ελλάδα σε ένα μοναδικό dj set στo Faust

 


Οι Johnny Tirka & Fab Galaxy, δύο από τους πιο φημισμένους και πρωτοπόρους DJs της γενιάς τους, θα βρίσκονται στα decks του Faust Bar Theatre Arts αυτή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου για ένα μοναδικό dj set. 

Τόσο ο Fab Galaxy, όσο και ο Johnny Tirka είχαν από νεαρή ηλικία ανακαλύψει την αγάπη τους για τη μουσική και ειδικότερα για τη deep house, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν εισέλθει στο πιο underground level αναδεικνύοντας και στοιχεία της tech house. 

Ως ντουέτο, οι δύο DJs και παραγωγοί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό στυλ και να υλοποιήσουν  να υλοποιήσουν  δυο  από τα exclusive σετ τους στον Ibiza live radio 103,7 FM, αλλά και στον Ibiza bpm radio που διατηρούν το residency τους, ενώ οι παραγωγές τους βρίσκονται σε όλες τις γνωστές μουσικές πλατφόρμες όπως το far from home, distance, αλλά και μεγάλο support με ρεμίξ από Italobros, Milos Pesovic, Bizen lopez κ.α. 

Έχοντας τα παραπάνω στη φαρέτρα τους, αλλά και νέες κυκλοφορίες με ξένες δισκογραφικές όπως την feel hype black, deeplomatic records κ.α, σας περιμένουν στο Faust Bar Theatre Arts την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου σε ένα πρωτόγνωρο μουσικό ταξίδι.

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος ελεύθερη

Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια