Το 1ο Street Art festival του δήμου Βύρωνα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση

 


Το 1ο Street Art festival του δήμου Βύρωνα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση και πλέον ήρθε η ώρα του απολογισμού!
Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Βύρωνα ο οποίος υπήρξε συνδιοργανωτής της όλης εκδήλωσης. Ελπιζουμε να επαναληφθεί και γιατί όχι, από εδώ και στο εξής να αποτελέσει έναν θεσμό για την ιστορική αυτή γειτονιά.
Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μεγάλο μας χορηγό, την Cosmos Lac Official και στις τοπικές επιχειρήσεις που πίστεψαν στο εγχείρημα και το στήριξαν με τα υπέροχα προϊόντα τους: την καφετέρια DAZZ, Το Δίκταμο (To Diktamo), την Kavaoinos10 και την μπυραρία BEER on US!
Ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Τους main artists που έφτιαξαν τις δέκα βασικές τοιχογραφίες, τους μουσικούς και τον dj που μας χάρισαν τη μουσική επένδυση και όλους τους street & graffiti artists που πλαισίωσαν με εξαιρετικά και πρωτότυπα έργα όλο τον χώρο στο Δημοτικό Γυμναστήριο Στέφανος Καραλής.
Από αύριο, τόσο μέσω αυτής εδώ της σελίδας, όσο και μέσω της σελίδας μας στο instagram https://www.instagram.com/awesome_athens_experiences/
θα ανεβάσουμε όλα τα έργα που δημιουργήθηκαν τις δύο μέρες της διοργάνωσης.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που κατάφερε και πέρασε το διήμερο κοντά μας! Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για τους διοργανωτές και τους καλλιτέχνες της εκδήλωσης!
Λένε πως ένας αποχαιρετισμός είναι ένα τραγούδι λυπημένο μέσα στη νύχτα, στόχος όμως του φεστιβάλ μας είναι να μετατρέψουμε τα πάντα σε τέχνη, τη χαρά, τη μνήμη, την ομορφιά, ακόμη και τη λύπη μας.
Δεν λέμε αντίο. Λέμε εις το επανιδείν!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια