Νέο single από τους New Order

 


Ένα νέο single με τίτλο 'Be A Rebel' αποκάλυψαν οι New Order. Το κομμάτι - το οποίο είναι το πρώτο νέο υλικό μετά το Music Complete του 2015 - επρόκειτο να κυκλοφορήσει λίγο πριν την προγραμματισμένη περιοδεία της μπάντας, αυτό το φθινόπωρο. Τελικά - και λόγω των εξελίξεων με την πανδημία - η περιοδεία επαναπρογραμματίστηκε για το 2021, ωστόσο η μπάντα ήθελε να κυκλοφορήσει το κομμάτι πολύ πιο νωρίς. 

"Σε δύσκολες εποχές, θέλαμε να επικοινωνήσουμε με ένα νέο κομμάτι. Δε μπορούμε να παίξουμε live για λίγο αλλά η μουσική είναι ακόμη κάτι που μπορούμε να μοιραστούμε όλοι. Ελπίζουμε να το απολαύσετε μέχρι να συναντηθούμε ξανά," είπε για το νέο κομμάτι ο Bernard Summer

Επιπλέον, οι New Order ετοιμάζονται να κυκλοφορήοσυν ένα ακόμη τον Οκτώβριο. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Power Corruption & Lies, το οποίο κυκλοφόρησε το 1983. Το box set θα έχει τίτλο Power Corruption & Lies – 2020 Definitive Edition, και θα περιλαμβάνει οποιοδήποτε υλικό υπάρχει, το οποίο σχετίζεται με το άλμπουμ. 

Το box set θα περιλαμβάνει ένα βινύλιο, ένα διπλό CD και ένα διπλό DVD. Πιο συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνεται ολόκληρο το άλμπουμ remastered και τυπωμένο σε βινύλιο 180 γραμμαριών, ένα CD με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις συμπεριλαμβανομένου και του John Peel του 1982, δύο DVD με ζωντανές ηχογραφήσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις και ένα ντοκιμαντέρ του Channel 4. Τέλος, θα συμπεριλαμβάνεται και ένα βιβλίο 48 σελίδων με σπάνιες φωτογραφίες, το οποίο έχει γράψει ο Warren Jackson

Τα τέσσερα 12" singles βινυλίου από την περίοδο 1983-84 - δηλαδή τα 'Blue Monday', 'Confusion', 'Thieves Like Us' και 'Murder' - τα οποία δεν εμφανίζονται στο Power Corruption & Lies θα επανακυκλοφορήσουν ξεχωριστά. Η επανακυκλοφορία του box set θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: breakroom.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια