Ανακάλυψε το διασκεδαστικό podcast από παιδιά κλεισμένα στο σπίτι για… παιδιά κλεισμένα στο σπίτι


The Greek Podcast Project έχει προσκαλέσει παιδιά από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που είναι κλεισμένα στο σπίτι, να απασχοληθούν δημιουργικά στέλνοντας τις ιστορίες τους για το πώς είναι τα πράγματα εκεί όπου βρίσκονται και πώς γεμίζουν το χρόνο τους. Αυτές οι ιστορίες συνθέτουν τα επεισόδια του ολοκαίνουργιου podcast «Κλεισμένα σπίτι».
Στο πρώτο επεισόδιο, που είναι διαθέσιμο εδώ, , η Λουκία δοκιμάζει τα rollerblades μέσα στο σπίτι, η Νάγια προσπαθεί να εκπαιδεύσει το άτακτο σκυλάκι της, η Στεφανία παίρνει συνέντευξη από τη μαμά της και η Ολίβια μας εμψυχώνει όλους. Τα παιδιά θα ακούσουν επίσης πώς να κάνουν πειράματα και να ανακαλύπτουν νέους ήχους μόνο με τη δύναμη της φωνής τους, όπως εξηγεί η μουσικός και τραγουδίστρια Ελένη Αράπογλου από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.
Το The Greek Podcast είναι μία εταιρεία που προωθεί το –δημοφιλές στο εξωτερικό– μέσο του podcast και, όπως φαίνεται, κάνει ένα βήμα για να το συστήσει στα παιδιά. Για τη δημιουργία του «Κλεισμένα σπίτι» θέλει να ακούσει τις φωνές όλων των παιδιών και δίνει οδηγίες και ιδέες εδώ.
Πηγή: citytagapp.com

0 Comentarios