Δωρεάν παιδικά ηχητικά βιβλία από την online βιβλιοθήκη των εκδόσεων Πατάκης


Στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα των ημερών «Μένουμε σπίτι», με τον δικό τους τρόπο, οι Εκδόσεις Πατάκης διαδίδουν «Μένουμε σπίτικαι ακούμε ιστορίες»!
Οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν λοιπόν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα, έτοιμα να διηγηθούν το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία και να μάς ταξιδέψουν σε κόσμους ξεχωριστούς – αυτή τη δύσκολη περίοδο που το έχουμε ανάγκη.
Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της online βιβλιοθήκης τα διαβάζουν…φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.
Επισκεφθείτε λοιπόν την σελίδα www2.patakis.gr/25istories όπου εκεί θα βρείτε την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και θα εντοπίσετε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν. Πατήστε πάνω, διαλέξτε το βιβλίο που θέλετε να…ακούσετε σήμερα και στην συνέχεια απολαύστε ελεύθερα!
Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.
Γιατί τα audio books, τα βιβλία με ήχο δηλαδή, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα παιδιά;
1. Είναι πολύ εύκολα και συνδυάζονται με άλλες δραστηριότητεςΜπορείτε να βάλετε στο παιδί σας να ακούσει κάποιο βιβλίο, ενώ ζωγραφίζει, ή ενώ καθαρίζει το δωμάτιό του ή όταν παίζει, ακόμα και λίγο πριν το πάρει ο ύπνος.
2. Διεγείρουν την φαντασία και βελτιώνουν τις δεξιότητες ανάγνωσηςΑκούγοντας μια ιστορία αφηγούμενη, τα παιδιά χρησιμοποιούν την φαντασία τους για να φτιάξουν τα πρόσωπα, τις εικόνες και τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες με μια βαθύτερη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα ακούν λέξεις, μαθαίνουν να τις ξεχωρίζουν, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθά στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους.
Πηγή: monopoli.gr

0 Σχόλια