Ειδικοί εκτιμούν πως συναυλίες και φεστιβάλ θα αργήσουν να επιστρέψουν


Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά. 
Με την πανδημία να εξαπλώνεται διαρκώς μέρα με τη μέρα, οι ειδικοί εκτιμούν πως οι συναυλίες και τα φεστιβάλ θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν ξανά. Σε μία πρόσφατη συζήτηση - την οποία περιγράφουν οι New York Times - ο βιοηθικολόγος και καθηγητής διαχείρισης υγείας Zeke Emmanuel δήλωσε πως δεν έχει ιδέα πως οι διοργανωτές, οι οποίοι επαναπρογραμματίζουν συναυλίες και φεστιβάλ για το φθινόπωρο, θεωρούν πως αυτό είναι κάτι πιθανό. 
"Μεγάλες συγκεντρώσεις - συνέδρια, συναυλίες, αθλητικά γεγονότα - όταν οι διοργανωτές λένε πως θα επαναπρογραμματίσουν τα events τους για τον Οκτώβριο του 2020, δεν έγω ιδεά πως θεωρούν ότι αυτό είναι μία πιθανότητα. Νομίζω πως αυτά τα πράγματα είναι τα τελευταία που θα επιστρέψουν. Ρεαλιστικά, το νωρίτερα που θα επιστρέψουν αυτά θα είναι το φθινόπωρο του 2021," είπε χαρακτηριστικά ο Emmanuel. 
Πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο - όπως τα BST, All Points East, Glastonbury, Governors Ball μεταξύ άλλων - έχουν ακυρωθεί για αυτή τη χρονιά. Ωστόσο κάποια άλλα έχουν αναβληθεί για το φθινόπωρο όπως το Coachella, το Lollapalooza της Νότιας Αμερικής, και τοLive At Leeds μεταξύ άλλων.
Πηγή: breakroom.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια