Συμβουλές για γρήγορο internet -Παρενέργειες από το φούρνο μικροκυμάτων


Εκπρόσωπος του ρυθμιστικού φορέα τηλεπικοινωνιών στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε πως δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο φούρνος μικροκυμάτων όταν κάποιος:
  • κάνει βιντεοκλήσεις μέσω internet
  • παρακολουθεί βίντεο σε υψηλή ανάλυση
  • κάνει κάτι άλλο σημαντικό στο διαδίκτυο.
Μια άλλη συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι το ρούτερ έχει τοποθετηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για παράδειγμα, θα ήταν χρήσιμο να βρίσκεται μακριά από συσκευές όπως ασύρματα τηλέφωνα, στερεοφωνικά, λαμπτήρες αλογόνου και τηλεοράσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ρούτερ πάνω σε κάποιο τραπέζι ή ράφι και να μην κείτεται στο πάτωμα.
Παράλληλα, είμαι πολύ σημαντικό να αποσυνδέετε τις συσκευές σας από το δίκτυο wifi όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Και αυτό γιατί τα smartphones και τα tablet συχνά χρησιμοποιούν το διαδίκτυο στο παρασκήνιο, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιούνται. Έτσι, το να αποσυνδέσετε τις συσκευές θα μπορούσε να σας προσφέρει ισχυρότερη σύνδεση σε άλλες συσκευές τις οποίες χρησιμοποιείτε εκείνη την στιγμή.
Τέλος, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι ήδη αρκετές πλατφόρμες προσπαθούν να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του internet. Για παράδειγμα, το youtube και το netflix έχουν μειώσει την ποιότητα των βίντεό τους.
Πηγή: dikaiologitika.gr

0 Σχόλια