Η Lana Del Rey ακυρώνει τις συναυλίες της σε Ευρώπη και Αγγλία!H Lana Del Rey αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία που θα έκανε στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω βαριάς ασθένειας που την οδήγησε στο να χάσει την φωνή της.

Η περιοδεία θα ξεκινούσε από το Amsterdam στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ οι προγραμματισμένες εμφανίσεις θα γινόντουσαν στο Λονδίνο, στη Γλασκόβη, στο Birmingham και στο Manchester.
Η 34χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως λυπάται πολύ που καθυστέρησε να ενημερώσει για την ακύρωση των συναυλιών, αλλά η ασθένεια την έχει καταβάλει και δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει. “Ο γιατρός με συμβούλεψε να παραμείνω 4 εβδομάδες εκτός. Πραγματικά λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη, Lana” έγραψε η γνωστή μουσικός στην ανακόνωσή της.
Η Ο2 Arena του Λονδίνου που θα φιλοξενούσε την αγαπημένη τραγουδίστρια, την Τρίτη στις 18 Φεβρουαρίου δημοσίευσε tweet, στο οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και προέτρεψε τους fans να επικοινωνήσουν με το αρχικό σημείο αγοράς για την επιστροφή των χρημάτων τους! Περαστικά Lana!
Πηγή: mad.tv

0 Comentarios