Ετοιμάσου για το Fashion Room Service – Spring Edition!To Fashion Room Service έρχεται με απολύτως ανοιξιάτικη διάθεση, την Τρίτη 31 Μαρτίου στο Hilton Athens!

Η εκδήλωση που διοργανώνει εδώ και 8 χρόνια το περιοδικό Ozon επανέρχεται και οι πιο stylish Αθηναίοι ετοιμάζονται για μία ακόμα αξέχαστη βραδιά! Το ραντεβού ανανεώνεται για την Τρίτη, 31 Μαρτίου και τόπος συνάντησης δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το εμβληματικό Hilton Athens, με θέα την Ακρόπολη και την ανοιξιάτικη Αθήνα!

Αν ανήκεις σε αυτούς (τους λίγους) που δε γνωρίζουν ακόμα τον θεσμό αυτό, πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή ανάδειξης νέων τάσεων, labels και trends μέσα από ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια σε iconic ξενοδοχεία όπως το Hilton Athens.

Οι πόρτες των δωματίων του 3ου ορόφου ανοίγουν στις 17.00 και με μια βόλτα σε αυτά, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα δουν τις τελευταίες δημιουργίες διακεκριμένων και ανερχόμενων fashion brands.

Και αυτήν τη φορά, το Fashion Room Service – Spring Edition έχει low waste χαρακτήρα, καθώς επιδιώκει, παρέα με το Little popup, έναν «ενεργό» διάλογο μεταξύ συμμετεχόντων και κοινού, γύρω από τη βιωσιμότητα στη μόδα και την τέχνη. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ακολουθήσουν low waste πρακτικές, μέσα από eco-friendly ενέργειες, όπως η ανακύκλωση και η επαναλαμβανόμενη χρήση υλικών.Tο μοναδικό αυτό fashion event θα κορυφωθεί με το απόλυτο dance party, το οποίο ξεκινά λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton Athens. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μπροστά από το Ozon backdrop και να απολαύσουν Beefeater Gin London Pink, το αγαπημένο βραβευμένο gin Beefeater, εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα φράουλας. Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται το long drink Beefeater PINK & Tonic. Το party θα ντύσουν μουσικά Djs, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την πιο cool ατμόσφαιρα!

Τα δωμάτια του Hilton Athens θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 17:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του Fashion Room Service – Spring Edition. To party συνεχίζεται στο Galaxy Room μέχρι τις 24.00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!

0 Σχόλια